Teo-Pal - yritys

Palvelun verran parempi perheyritys

Oy Teo-Pal Ab on vuonna 1978 perustettu, vakaassa keski-iässä oleva 45-vuotias suomalainen perheyritys.

Panostamme toiminnassamme laadukkaisiin laitteisiin ja ensiluokkaiseen palveluun,
tarjoamalla asiakkaillemme yksilöllistä, henkilökohtaista ja ketterää palvelua.

Laboratoriolaitteiden ja vaakojen myynnin lisäksi tarjoamme tuotteillemme huolto-, asennus- ja käyttöönottopalvelut sekä koulutusta.

Toimitilamme sijaitsevat Espoossa.

Referenssit +

Asiakaskuntamme kuuluvat teollisuuden eri toimialojen tuotannon, tutkimuksen sekä laadunvalvonnan toimialat, tutkimus- ja testauslaboratoriot, sekä korkeakoulut ja yliopistot mukaan lukien oppilaitokset, unohtamatta ympäristönvalvontalaboratorioita sekä terveydenhuoltoa (sairaalat).

Referenssiasiakkaitamme ovat esimerkiksi:
Kemira Oyj
Orion Oyj
Teknologian Tutkimuskeskus VTT


Laatu ja yhteiskuntavastuu +

Periaatteemme on tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua.
Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat yhtä lailla tyytyväisiä sekä tarjoamiimme tuotteisiin että palveluihin. Toimintamme perustuu rehellisyyteen ja avoimuuteen niin asiakkaiden, päämiesten ja yhteistyökumppaneiden kuin henkilöstönkin kanssa.

Meillä on SFS-EN ISO/IEC 17025:2017 -standardin mukainen laatujärjestelmä. Vaakahuoltomme on ollut vuodesta 1999 saakka FINAS:n (Finnish Accreditation Service) akkreditoima kalibrointilaboratorio K037 (vaakojen kenttäkalibrointi 0–60 kg). Laatujärjestelmämme edellyttää meiltä, mutta samalla antaa meille voimaa jatkuvaan laadun parantamiseen ja kehittämiseen kaikilla toimintamme osa-alueilla.

Kierrätys, samoin kuin tuotteiden hyvä laatu ja pitkä käyttöikä, säästävät hupenevia luonnonvaroja. Pyrimme huomioimaan kierrätyksen ja luonnonvarojen säästön kaikessa toiminnassamme mahdollisimman hyvin.

Pyrimme aktiivisesti luonnonvarojen säästämiseen toimittamalla asiakaskunnallemme ainoastaan laadukkaita, pitkäikäisiä ja kestäviä tuotteita sekä käyttämään tavaroiden siirrossa mahdollisimman vähäpäästöisiä menetelmiä.
Tuemme työntekijöidemme vähäpäästöistä työmatkaliikkumista kehottamalla työntekijöitämme käyttämään työmatkoillaan kodin ja työpaikan välillä julkisia kulkuvälineitä ja esimerkiksi polkupyöriä.

Vastaamme myös toimittamiemme tuotteiden kierrätysvelvoitteesta olemalla jäsenenä SELT ry:ssä ja RECSER Oy:ssä.

Luotettava kumppani.

Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT