Atago PAL-pH laittoi pH-mittauksen kokonaan uusiksi

Atagon PAL-pH mullistaa pH-mittauksen tuotannossa ja matkalla kentällä. PAL-pH on suunniteltu kaikille pH-mittauksia tekeville ja on erinomainen apulainen myös elintarviketuotantoon, sillä PAL-pH:ta käytettäessä ei tarvitse pelätä rikkoutuvasta elektrodista elintarkkeisiin joutuvia lasin siruja!

  • PAL-pH ei juuri kuluta näytettä, sillä se tarvitsee vain muutaman pisaran näytettä (0,6 ml). Tarvitset pH:n mittaamiseen vain pienen pisaran näytettä, kun perinteisellä pH-mittarilla elektrodeineen tarvitset mitta-astiallisen. Pienen näytemäärän ansiosta myös tulos tulee nopeasti, jopa 3 sekunnissa! Puhdistuskin sujuu käden käänteessä, pelkkä paperi ja tilkka vettä riittää.
  • PAL-pH-mittarissa elektrodi on rakennettu älykkäästi mittarin sisään, eikä siksi enää tarvitse murehtia elektrodin rikkoutumisestakaan. PAL-pH:n mittaprisman rakenne on todella robusti, koska se on tehty kestämään myös suuria kuormia. Ja koska PAL-pH on kooltaan pieni, sopii se jokaisen käteen.
  • PAL-pH ei tarvitse täyttää eikä se kaipaa säilytysliuoksia. Valitsemalla PAL-pH-mittarin säästät rahaa myös elektrodin säilytys- ja käyttökustannuksissa.
Voit mitata myös kuivattuja hedelmiä PAL-pH-mittarilla.

PAL-pH toimii kahdella AAA-paristolla, joita saat joka kaupasta! PAL-pH mukana saat kolme (3) standardiliuosta. PAL-pH:n suojausluokka on IP65, sen voi vaikka ”pestä” juoksevan vesijohtoveden alla.

Lisävarusteena voit tilata PAL-pH-mittariin kaulanauhan ja/tai vyökotelon, joiden avulla kuljetat mittaria mukanasi tosi näppärästi, ja saat kätesi vapaaksi muuhun käyttöön.

PAL-pH-mittarilla mittaat lähes kaikkea, nesteistä aina kiintoaineisiin saakka. Juusto, liha, kuivatut hedelmät, hillo, hyytelö, jogurtti, suklaa, taikina, shampoo, ketsuppi ja mausteet jne. eivät mitkään tuota mittaus ongelmia PAL-PH:lle.

Voit myös tallentaa mittaustiedot PAL-PH:n muistiin ja siirtää myöhemmin langattomasti NFC-tekniikan avulla joko matkapuhelimeesi (Android & iPhone) , sekä myös PC:llesi käyttämällä siirrossa USB NFC-lukijaa.

 

Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT