Maukkaassa hedelmässä sokeri-/happomäärä on …

… tietenkin kohdillaan!


Hyvä suumaku edellyttää hedelmien sokeripitoisuuden ja hapon tasapainolta juuri oikeaa suhdetta!
Marjoilla, hedelmillä ja vaikkapa tomaateilla on kullakin oma ihanteellinen, hyvän maun happo/sokeri-tasapainoalueensa.

Atagon Brix/Acid mittalaitteistolla varmistatte, että asiakkaanne saavat tuotteenne käsiinsä maan mainioimpina ja suussa sulavimpina!

 

Makein mansikka, mansikan paras sokeripitoisuuden ja happotasapainon arvo on 16-17.

 

Maukkain tomaatti, tomaatin paras sokeripitoisuuden ja happotasapainon arvo on 12-15.

 

Herkullisin omena, omenan paras sokeripitoisuuden ja happotasapainon arvo on 30-40.

Lue lisää laitevalikoimasta…

Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT