0,01 g - Tarkkuusvaaka (10 mg)

Sveitsiläisellä Precisalla on 0,01g-luokassa 8 laboratoriovaakamallistoa, kaikki suunniteltu hieman eri käyttötarpeisiin, siksi eri varustetasoin ja punnitusaluein (320g … 8,2kg).

BJ-sarjan laboratoriovaa’at, soveltuvat rakenteensa ansiosta erinomaisesti kenttä/matkakäyttöön. BC-laboratoriotarkkuusvaaka on hyvä ja edullinen vaihtoehto vähäisempään rutiinikäyttöön. Sekä BJ- että BC- tarkkuusvaa’at ovat kumpikin muovirunkoisia ja toteutettu laadukkaalla, mutta vähemmän erottelukykyä omaavalla anturitekniikalla, minkä takia ne ovat myös hinnaltaan edullisimmat.

LS/LT/LX- ja EP/ES -tarkkuusvaakasarjat ovat laboratorioiden perinteisiä työjuhtia, joista EP/ES-laboratoriovaakamallisto on monipuolisin. Mallit omaavat suuren erottelukyvyn ja ovatkin siksi erittäin nopeasti ja tarkasti reagoivia laboratoriovaakoja. Vaaka-anturit toimivat perinteisellä sähkömagneettisella voimankompensaatiolla ja niiden AD- ja mikroprosessiteknologia edustavat alallaan maailman huippua. Precisan vaakamallien normaali käyttöikä on vähintään 20-25 vuotta.

Vaakojen ominaisuudet löytyvät tarkemmin mallikohtaisissa tiedoissa.
Precisan tarkkuusvaakoja on saatavana myös ensivarmennuksella varustettuna (OIML-II). Osa malleista on saatavana IP65-suojauksella.

Punnitusalueet (tarkkuusvaakamallista riippuen):
620 g … 8200 g – EP/ES
160 g … 6200 g – LS/LT/LX
410 g … 2200 g – BJ
3,2 kg – BC 3200 C

 

Tutustu
tuotekuvastoomme!

Selaa tuotekuvastoa
Tilaa tuotekuvasto


Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT