0,1 g - Tarkkuusvaaka (100 mg)

Sveitsiläisellä Precisalla on 0,1 g tarkkuusvaakaluokassa 5 mallisarjaa.

Precisan 165BJ-malliston laboratoriovaa’at soveltuvat rakenteensa ansiosta erinomaisesti kenttä/matkakäyttöön. BJ-tarkkuusvaaoissa on muovirunko ja metallinen runkoalusta, varustettuna laadukkaalla venymäliuska-vaaka-anturilla. BJ-mallit ovat 0,1 g tarkkuusvaakamalleistamme hinnaltaan edullisimmat.

LS/LT/LX- ja EP/ES- tarkkuusvaakamalliston tuotteet ovat laboratorioiden perustyöjuhtia, joista EP/ES-laboratoriovaaka-mallisto on monipuolisin ja runsaimmin varusteltavissa.

490I-laboratoriovaakamallisto on suunniteltu teollisuuden ja laboratorioiden suurta kapasiteettia ja hyvää tarkkuutta vaativiin punnituksiin, kun samalla tarvitaan kovien olosuhteiden kestoa. Näissä vaaoissa on suuri punnitusalusta, kevytmetallinen vaakarunko helposti erilleen irrotettavissa oleva näyttömoduuli.

Vaakojen erityisominaisuudet löydät mallikohtaisista tiedoista.
Precisan tarkkuusvaa’at (360E-, 321L- ja 490I-mallit) ovat saatavana myös varmennettavina ja osa malleista myös IP65-suojattuna.

Kaikki vaakamallit (BJ-mallistoa lukuun ottamatta) omaavat suuren sisäisen erottelukyvyn ja ovat erittäin nopeasti reagoivia tarkkuusvaakoja. Vaa’at toimivat perinteisellä sähkömagneettisella voimankompensaatiolla ja vaakojen AD-teknologia edustaa alallaan maailman huippua. Vaakamallien normaali käyttöikä on luokkaa 20-25 vuotta.

Punnitusalueet (vaakamallista riippuen):
6 kg … 12 kg – 360 EP/ES
3 kg … 10 kg – 321 LS/LT/LX
3 kg … 6 kg – 320 XB
2 kg … 8 kg – 165 BJ
12kg … 34 kg – 490 IBK/ITK/ISK

 

Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT