Sähköisyyden poistaja

Staattisen sähkön poistajia (ionisaattoreita) käytetään hankaussähkön neutraloimiseen, erityisesti lämmityskauden aikana, jolloin huoneilma kuivuu, minkä seurauksena kaikilta pinnoilta kuivuu huoneilman vesihöyryn muodostama ohut kosteuskalvo, ja sen myötä pintojen hentoinen sähkönjohto-ominaisuus.
Hankaussähköä syntyy monella tapaa. Sähkövarauksia syntyy kehoosi esimerkiksi kävellessäsi, kun ylläsi on villa- ja/tai keinokuituvaatteita. Erilaiset ”kihnaukset”, kuten toisiaan vasten hankautuvat eristemateriaalit (muovi, lasi jne.) varautuvat sähköisesti hankautuessaan toisiaan tai vaikkapa pöytäpintoja vasten.
Kertyvät sähkövaraukset saattavat haitata ja vaikeuttavat useita asioita, tuotteet tarrautuvat toisiinsa, jauheet astioihin ja vaikeuttavat arjessa myös esimerkiksi punnitsemisessa, vääristämällä voimavaikutuksellaan punnituslukemia, kun varausten purkautuminen näkyy vaa’an lukemassa lukeman liukumisena ylös tai alas, varauksen purkautuessa hiljalleen lähiympäristössä vallitsevalle varaustasolle.
Ongelma voidaan ratkaista käyttämällä vaihtovirta-sähköisyyden poistajaa, joka tuottaa plus (+) ja miinus (-) varauksia.
Valikoimassamme on tuotetta erilaisiin käyttötarkoituksiin.
StatPen on tehokkain ilmansuodattimien (päästömittaus) ja jauheiden varausten neutraloinnissa. Muut tuotteet soveltuvat yleisesti lähes kaikkeen.

 

Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT