Stat-Pen – sähköisyyden poistaja

Ionisaattoreita käytetään vähentämään staattisia sähkövarauksia.
Materiaaleihin muodostuu lämmityskauden aikana staattisia sähkövarauksia kuivumisen ja hankauksen seurauksena. Staattiset varaukset hankaloittavat punnitusta. Sähköä huonosti johtavat astiamateriaalit, kuten muovi, lasi ja posliini ovat punnittaessa erityisen ongelmallisia samoin kuivat sähköä johtamattomat jauheet, joiden punnitseminen saattaa olla jopa mahdotonta.

Punnitusvirheet kasvavat staattisen sähkön vaikuttaessa punnitustuloksiin. Ongelmat ilmenevät erityisesti punnittaessa mikro-, puolimikro-, analyysi- ja tarkkuusvaaoilla.

Staattiset sähkövaraukset voidaan poistaa helposti ionisaattorilla, joka on hyvin tehokas (+) & (-) ionilähde ja samalla sähkövarausten neutraloija. Ionisaattori tuottaa sekä positiivisesti että negatiivisesti varautuneita ioneja, jotka neutraloivat tehokkaasti ja nopeasti samalle varaustasolle kaikki ionisaattorin vaikutusalueella olevat kappaleet ja materiaalit.

Sähkövarausten poisto tapahtuu tehokkaimmin pitämällä punnittavaa materiaalia hetkisen ionisaattorin neutralointialueella.
Stat-Pen soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hiukkassuodattimien ja hienojakeisten jauheiden jne. varausten poistoon, sillä Stat-Pen ei käytä neutraloinnissa siirtoapuna ilmapuhallusta.
StatPenissä on erityisen voimakas korona-kenttä, joka ionisoi ilmamolekyylit tehokkaasti (+) ja (-) -varauksin. Stat-Pen-ionisaattorin käyttö varmistaa virheettömät punnitustulokset.

Stat-Pen tekniset tiedot

  • Neutralointikyky: ± 30 V
  • Eliminointiaika / etäisyys: 0,75 s / 5 cm … 3,5 s / 10 cm
  • Teho: 0,1 W
  • Suojausluokka:IP60
  • Tehokkain
  • Painonappitoiminta redusoi otsonituottoa
  • Poistaa varaukset kohdennetusti kaikesta, johon sauvan kärki suunnataan
  • Suositellaan varsinkin ilmansuodattimen varausten poistoon
  • Takuu: 1 vuosi

PRECISA GRAVIMETRICS

Tutustu valmistajaan tarkemmin:

www.precisa.com Tästä Precisan tuoteuutisiin ja tiedotteisiin Precisan_Analyysivaaka_termogravimetri+halogeenikuivain_tarkkuusvaaka

Sveitsiläinen Precisa syntyi vuonna 1935, kun teollisuuspioneeri Ernst Jost perusti Precisa AG:n.

Monien vaiheiden jälkeen Precisa aloitti elektronisten vaakojen valmistuksen vuonna 1978. Tänä päivänä Precisa on edustettuna yli 100 maassa ympäri maailmaa ja Precisa on yksi kolmesta merkittävästä tarkkuusvaakojen valmistajista ja vaakateknologian kehittäjistä. Precisan tehdas ja tuotekehitys sijaitsevat Sveitsissä.Precisan tuotteet on aina tunnettu erinomaisesta laadusta ja pitkästä käyttöiästä, eikä mikään ole muuttunut.

Kuten yksi asiakkaamme laitehuoltovastaava meille totesi:"Huoltomme varastohyllyillä on säilössä lukuisia vaakojen raatoja - mutta yksikään niistä ei ole Precisa." Heidän vanhimmat Precisa-vaakansa ovat 1980-luvulta.

Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT