Stat-Fan – staattisen sähkönpoistaja

Ionisaattoreita käytetään vähentämään staattisia sähkövarauksia.
Materiaaleihin muodostuu lämmityskauden aikana staattisia sähkövarauksia kuivumisen ja hankauksen seurauksena. Staattiset varaukset hankaloittavat punnitusta. Sähköä huonosti johtavat astiamateriaalit, kuten muovi, lasi ja posliini ovat punnittaessa erityisen ongelmallisia samoin kuivat sähköä johtamattomat jauheet – punnitseminen saattaa olla jopa mahdotonta.

Punnitusvirheet kasvavat staattisen sähkön vaikuttaessa punnitustuloksiin. Ongelmat ovat tavallisesti vaikeimmat punnittaessa mikro-, puolimikro-, analyysi- ja tarkkuusvaaoilla.

Staattiset sähkövaraukset voidaan poistaa helposti ionisaattorilla, joka on tehokkain ionilähde. Ionisaattori tuottaa sekä positiivisesti että negatiivisesti varautuneita ioneja, jotka neutraloivat kaikki lähialueella olevat sähkövaraukset tehokkaasti ja nopeasti – näytteistä sekä punnitusastioista.

Sähkövaraukset poistetaan nopeimmin ja tehokkaimmin pitämällä punnittavaa materiaalia hetkisen ionisaattorin ilmavirran ulottuvilla. Ionisaattorin käyttö varmistaa virheettömät punnitustulokset ja vaakanne punnitsee jälleen normaalisti.

Stat-Fan tekniset tiedot

 • Neutralointikyky: ± 20 V
 • Max ilmavirta: 225 l/min (säädettävissä)
 • Eliminointiaika / etäisyys:
  0 … 1 s / 5 cm
  1 … 10 s / 10 cm
  10 … 50 s / 30 cm
 • Teho: 2 W
 • Helppokäyttöinen
 • Automaattisesti virittyvä ionipuhallin
 • Suositellaan yleiseen hankaussähkönpoistoon esim. työpisteessä
 • Takuu: 1 vuosi

PRECISA GRAVIMETRICS

Tutustu valmistajaan tarkemmin:

www.precisa.com Tästä Precisan tuoteuutisiin ja tiedotteisiin Precisan_Analyysivaaka_termogravimetri+halogeenikuivain_tarkkuusvaaka

Sveitsiläinen Precisa syntyi vuonna 1935, kun teollisuuspioneeri Ernst Jost perusti Precisa AG:n.

Monien vaiheiden jälkeen Precisa aloitti elektronisten vaakojen valmistuksen vuonna 1978. Tänä päivänä Precisa on edustettuna yli 100 maassa ympäri maailmaa ja Precisa on yksi kolmesta merkittävästä tarkkuusvaakojen valmistajista ja vaakateknologian kehittäjistä. Precisan tehdas ja tuotekehitys sijaitsevat Sveitsissä.Precisan tuotteet on aina tunnettu erinomaisesta laadusta ja pitkästä käyttöiästä, eikä mikään ole muuttunut.

Kuten yksi asiakkaamme laitehuoltovastaava meille totesi:"Huoltomme varastohyllyillä on säilössä lukuisia vaakojen raatoja - mutta yksikään niistä ei ole Precisa." Heidän vanhimmat Precisa-vaakansa ovat 1980-luvulta.

Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT