PAL-1 (0…53 % Bx)

Vuonna 1940 perustettu japanilainen Atago valmistaa korkealaatuisia refraktometrejä.

PAL-1 on digitaalinen käsirefraktometri, joka sopii lähes jokaisen hedelmän mehulle, juomalle tai ruoalle: kuten keitot, ketsuppi, tomaattikastike, marmeladi, vähäsokerinen hillo. PAL-1-refraktometria käytetään myös leikkuunesteelle.

PAL-1 tekniset tiedot

  • Mitta-alue: 0 … 53 % Bx
  • Luettavuus: 0,1 % Bx
  • Tarkkuus: ± 0,2 % Bx
  • Automaattinen lämpötilan kompensointi: +10 … +100ºC
  • Suojausluokka: IP65
  • Näytemäärä: 0,3 ml
  • Takuu: 1 vuosi
  • Tuotenumero: ATA-3810

 

Tässä esimerkkejä sokeripitoisuuksista hedelmissä ja vihanneksissa:

  • Ananas 14…15% Bx
  • Greippi 10…11 % Bx
  • Kirsikka 12…17 % Bx
  • Kurkku 5…7 % Bx
  • Kurpitsa 19…20 % Bx
  • Maissi 14… 17 % Bx
  • Mango 10…14 % Bx
  • Mansikka 8…9 % Bx
  • Peruna 4…6 % Bx
  • Porkkana 5…7 % Bx
  • Sitruuna 7…8 % Bx
  • Tomaatti 5…6 % Bx

ATAGO

Tutustu valmistajaan tarkemmin:

www.atago.net

Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT