Precisa laboratoriovaa’at 1977-2008

Precisa-vaakamallisto_1978-2007_Precisa_Gravimetrics_AG_Dietikon_Switzerland

Precisan vaakamallit vuosina1977-2008

Precisa alkoi valmistaa yläkuppisia laboratoriovaakoja 1970-luvun puolivälin jälkeen ja mekaanisten vaakojen valtakausi alkoi väistyä. Precisa (-Hermes) valmisti ennen vaakatuotannon aloittamista mekaanisia laskimia sekä kirjoituskoneita, jotka tunnettiin kaikkialla maailman parhaasta laadusta ja kestävyydestä. Sama perinne siirrettiin vaakatuotantoon.
Tarkkuusvaa’at olivat Precisalle luontainen, uusi aluevaltaus, olihan Precisalla takanaan jo parin vuosikymmenen mittainen hienomekaniikan ja sähkötekniikan osaaminen. ”Tuolloinen” vaakatekniikka, sähkömagneettinen voimakompensaatio, on yhä edelleen käytössä kaikissa laatuvaaoissa. Tämä tarkkuusvaakateknologia on kotoisin Sveitsistä.
Precisa-tarkkuusvaaka_vuonna_1978
Vaakatuotanto alkoi Precisalla vuonna 1977, aluksi kolmella vaakamallilla, Precisa 300C (300 g / 0,01 g), Precisa 200C-2000D (200 g 0,01 g & 2000 g / 0,1 g) ja Precisa 3500D (3,5 kg / 0,1 g). Kyseisiä vaakamalleja on edelleenkin käytössä muutamilla asiakkaillamme!

Lataa Precisa-VaakaMallisto_1978-2008_vs_nyky-mallisto_2021-06, jonka avulla löydät korvaavan, uuden Precisan vaakamallin vanhan vaakasi tilalle.
Precisa-analyysivaaka+tarkkuusvaaka_2021
Precisan anturitekniikka sekä elektroniikka ovat kehittyneet huimasti sitten 1970-luvun. Tämän päivän Precisa-vaaoissa yhdistyy maailman hienoin hienomekaniikka ja huippuelektroniikka kosketusnäyttöineen ja integroituine minitietokoneineen. Precisan moderneimman vaakatekniikan suunnan osoittavat yllä olevan kuvan mallisarjat

Precisan valikoima tänä päivänä

Tänä päivänä Precisalla on vaakavaihtoehtoja satakunta ja mallisarjojakin useita. Jokainen löytää varmasti Precisan kattavasta tuotevalikoimasta itselleen parhaiten sopivan vaakamallin:

Tiesitkö että….verkkokaupoissa myytävät ”tarkkuusvaa’at” edustavat täysin erilaista materiaali- ja punnitusteknologiaa. Tekniikkaero kuin vertaisi toisiinsa mopoautoa ja autoa. Tämä näkyy paitsi erona vaakojen keskinäisissä tarkkuuksissa ja stabiilisuudessa, niin myös tuotteiden keskinäisessä kestävyydessä ja käyttöiässä.
Precisa-vaakojen elinkaari on erittäin pitkä, kymmeniä vuosia!


Muutamia Precisan erityispiirteitä ovat:

  • Swiss Made – valmistettu Sveitsissä
  • Elektroninen varkaudenesto
  • Vaaka-anturissa ei ole kuluvia osia
  • Ylikuormitussuojattu rakenne
  • vaa’at ovat 100%, osa osalta korjattavissa.
  • pitkä takuu (2-5 vuotta)
  • nopea ja osaava huolto

Teo-Pal Oy – Precisan edustajana 1978 alkaen.

Pitkä takuu aine- ja valmistusvirheille

Suomessa, josta vastaavat yhteistyössä Teo-Pal ja Precisa.

Teo-Pal – erinomainen ja nopea huolto – alan paras!

Precisan – hinta / laatu-suhde

Precisan-vaaoilla on markkinoiden paras hinta/laatu-suhde, joka tarkoittaa erinomaista hintaa suhteessa vaa’an pitkään käyttöikään. Oy Teo-Pal Ab:n osaava, asiantunteva ja ripeä huolto/tuotetuki on lisäksi turvananne koko vaa’an pitkän käyttöiän!


PRECISA GRAVIMETRICS

Tutustu valmistajaan tarkemmin:

www.precisa.com Tästä Precisan tuoteuutisiin ja tiedotteisiin Precisan_Analyysivaaka_termogravimetri+halogeenikuivain_tarkkuusvaaka

Sveitsiläinen Precisa syntyi vuonna 1935, kun teollisuuspioneeri Ernst Jost perusti Precisa AG:n.

Monien vaiheiden jälkeen Precisa aloitti elektronisten vaakojen valmistuksen vuonna 1978. Tänä päivänä Precisa on edustettuna yli 100 maassa ympäri maailmaa ja Precisa on yksi kolmesta merkittävästä tarkkuusvaakojen valmistajista ja vaakateknologian kehittäjistä. Precisan tehdas ja tuotekehitys sijaitsevat Sveitsissä.Precisan tuotteet on aina tunnettu erinomaisesta laadusta ja pitkästä käyttöiästä, eikä mikään ole muuttunut.

Kuten yksi asiakkaamme laitehuoltovastaava meille totesi:"Huoltomme varastohyllyillä on säilössä lukuisia vaakojen raatoja - mutta yksikään niistä ei ole Precisa." Heidän vanhimmat Precisa-vaakansa ovat 1980-luvulta.

Tutustu
tuotekuvastoomme!

Selaa tuotekuvastoa
Tilaa tuotekuvasto


Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT