Precisa-mallisto aika-ikkuna 1977-2008

Precisa-vaakamallisto_1978-2007_Precisa_Gravimetrics_AG_Dietikon_Switzerland

Precisan vaakamallisto, vuodet 1977-2008

Historiasta:
Precisa alkoi valmistaa laboratoriovaakoja 1970-luvulla, ja mekaanisten vaakojen valtakausi alkoi pikku hiljaa väistyä uuden teknologian tieltä.
Precisa (-Hermes) tehtaat sijaitsivat Zürichissä, Oerlikonin kaupunginosassa, Sveitsissä, missä Precisa valmisti jo ennen vaakatuotantoaan mekaanisia laskimia sekä kirjoituskoneita, jotka tunnetaan kaikkialla maailman parhaasta laadusta ja kestävyydestä.
Precisa osti 70-luvulla sveitsiläisen start-up-yrityksen, joka oli luonut oman vaaka-anturinsa perustuen sähkömagneettiseen voimakompensaatio-tekniikkaan. Precisa sai sitä kautta avaimet suoraan tulevaan, uuteen tuotantosuuntaansa. Precisan sveitsiläinen laatuperintö ja valmistustraditio siirrettiin nyt vaakatuotantoon.

Tarkkuusvaa’at olivat Precisalle luonnollinen uusi aluevaltaus, sillä olihan Precisalla takanaan jo vuosikymmenten mittainen hienomekaniikan ja sähkötekniikan huippuosaaminen.
Sähkömagneettinen voimakompensaatio syntyi siis 70-luvulla. Toimintaperiaate ei sinänsä ole muuttunut vuosien saatossa, sen sijaan vaaka-anturit sekä vaaka-elektroniikka ovat kokeneet huiman harppauksen eteepäin. Tämä suuren resoluution anturiteknologia on edelleenkin käytössä kaikissa laatuvaaoissa – Precisa – the Balance of Quality.
Uusin anturitekniikka löytyy Precisan 520-mallisarjan tuotteista ja uusin elektroniikka niin 390- kuin 520-sarjankin tuotteissa.
390-mallisarjan ja 520PT-mallisarjan vaaoissa perinteinen näyttö ja näppäimistö on korvattu kosketusnäyttöisellä tabletilla … kyllä … näissä Precisan vaakamalleissa näyttönä toimii teollisuus-Windows-pohjainen-tabletti-PC-tietokone, minkä ansiosta vaa’at yltävät teknologiatasolla aivan omaan svääriinsä!

Precisa-tarkkuusvaaka_vuonna_1978
Vaakatuotanto alkoi Precisalla vuonna 1977, aluksi kolmella vaakamallilla, Precisa 300C (300 g / 0,01 g), Precisa 200C-2000D (200 g 0,01 g & 2000 g / 0,1 g) ja Precisa 3500D (3,5 kg / 0,1 g). Kyseisiä vaakamalleja on edelleenkin käytössä muutamilla asiakkaillamme!

Mikä uusi Precisan vaakamalli vanhan Precisa-vaakasi tilalle?
Lataa tästä Precisan vaakamallitiedosto, jossa kaikki Precisan vaakamallit ajalta 1978-2008 sekä korvaava nykyinen vaakamalli
Precisa-analyysivaaka+tarkkuusvaaka_2021
Precisan anturitekniikka sekä elektroniikka ovat kehittyneet huimasti sitten 1970-luvun. Tämän päivän Precisa-vaaoissa yhdistyy maailman hienoin hienomekaniikka ja huippuelektroniikka kosketusnäyttöineen ja integroituine minitietokoneineen. Precisan moderneimman vaakatekniikan suunnan osoittavat yllä olevan kuvan mallisarjat

Precisan valikoima tänä päivänä

Tänä päivänä Precisalla on vaakavaihtoehtoja satakunta ja mallisarjojakin useita. Jokainen löytää varmasti Precisan kattavasta tuotevalikoimasta itselleen parhaiten sopivan vaakamallin:

Tiesitkö että….verkkokaupoissa myytävät ”tarkkuusvaa’at” edustavat täysin erilaista materiaali- ja punnitusteknologiaa. Tekniikkaero kuin vertaisi toisiinsa mopoautoa ja autoa. Tämä näkyy paitsi erona vaakojen keskinäisissä tarkkuuksissa ja stabiilisuudessa, niin myös tuotteiden keskinäisessä kestävyydessä ja käyttöiässä.
Precisa-vaakojen elinkaari on erittäin pitkä, kymmeniä vuosia!


Muutamia Precisan erityispiirteitä ovat:

  • Swiss Made – valmistettu Sveitsissä
  • Elektroninen varkaudenesto
  • Vaaka-anturissa ei ole kuluvia osia
  • Ylikuormitussuojattu rakenne
  • vaa’at ovat 100%, osa osalta korjattavissa.
  • pitkä takuu (2-5 vuotta)
  • nopea ja osaava huolto

Teo-Pal Oy – Precisan edustajana 1978 alkaen.

Pitkä takuu aine- ja valmistusvirheille

Suomessa, josta vastaavat yhteistyössä Teo-Pal ja Precisa.

Teo-Pal – erinomainen ja nopea huolto – alan paras!

Precisan – hinta / laatu-suhde

Precisan-vaaoilla on markkinoiden paras hinta/laatu-suhde, joka tarkoittaa erinomaista hintaa suhteessa vaa’an pitkään käyttöikään. Oy Teo-Pal Ab:n osaava, asiantunteva ja ripeä huolto/tuotetuki on lisäksi turvananne koko vaa’an pitkän käyttöiän!


PRECISA GRAVIMETRICS

Tutustu valmistajaan tarkemmin:

www.precisa.com Tästä Precisan tuoteuutisiin ja tiedotteisiin Precisan_Analyysivaaka_termogravimetri+halogeenikuivain_tarkkuusvaaka

Sveitsiläinen Precisa syntyi vuonna 1935, kun teollisuuspioneeri Ernst Jost perusti Precisa AG:n.

Monien vaiheiden jälkeen Precisa aloitti elektronisten vaakojen valmistuksen vuonna 1978. Tänä päivänä Precisa on edustettuna yli 100 maassa ympäri maailmaa ja Precisa on yksi kolmesta merkittävästä tarkkuusvaakojen valmistajista ja vaakateknologian kehittäjistä. Precisan tehdas ja tuotekehitys sijaitsevat Sveitsissä.Precisan tuotteet on aina tunnettu erinomaisesta laadusta ja pitkästä käyttöiästä, eikä mikään ole muuttunut.

Kuten yksi asiakkaamme laitehuoltovastaava meille totesi:"Huoltomme varastohyllyillä on säilössä lukuisia vaakojen raatoja - mutta yksikään niistä ei ole Precisa." Heidän vanhimmat Precisa-vaakansa ovat 1980-luvulta.

Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT