0,1 g - Tarkkuusvaaka (100 mg)

Sveitsiläisellä Precisalla on 0,1 g tarkkuusluokassa 10 vaakamallisarjaa. Vaa’at on suunniteltu eri käyttötarpeisiin, eri varustetasoin, punnitusaluein sekä rakentein (2,1kg … 34kg).

BJ-tarkkuusvaaka, mallisto soveltuu rakenteensa ansiosta erinomaisesti kenttä/matkakäyttöön. BJ-tarkkuusvaa’at ovat muovirunkoisia ja toteutettu laadukkaalla, mutta vähemmän erottelukykyä omaavalla anturitekniikalla, minkä takia BJ-mallit ovat hinnaltaan edullisimmat 0,1 g tarkkuusvaakamallimme.

LS/LT/LX- ja EP/ES- tarkkuusvaakamalliston tuoteet ovat laboratorioiden perustyöjuhtia, joista EP/ES-laboratoriovaaka-mallisto on monipuolisin ja runsaimmin varusteltavissa.

I_K-tarkkuusvaakamallisto on suunniteltu teollisuuden ja laboratorion suurta kapasiteettia ja parempaa tarkkuutta vaativiin punnituksiin, joissa tarvitaan kovien olosuhteiden kestoa. I_K-vaaoissa on suurempi vaakarunko sekä punnitusalusta ja vaakarungosta helposti erilleen irrotettavissa oleva näyttömoduli.

Vaakojen erityisominaisuudet löydät mallikohtaisista tiedoista.
Precisan tarkkuusvaa’at (E-, L- ja I_K-mallit) on saatavana varmennuksella varustettuna sekä osa malleista IP65-suojattuna.

Kaikki vaakamallit (BJ-mallistoa lukuunottamatta) omaavat suuren sisäisen erottelukyvyn ja ovat erittäin nopeasti ja eksaktisti reagoivia tarkkuusvaakoja. Vaa’at toimivat perinteisellä sähkömagneettisella voimankompensaatiolla ja niiden AD- ja mikroprosessiteknologia edustavat alallaan maailman huippua. Vaakamallien normaali käyttöikä on luokkaa 20-25 vuotta.

Punnitusalueet (vaakamallista riipuen):
6 kg … 12 kg – EP/ES
3 kg … 10 kg – LS/LT/LX
3 kg … 6 kg – XB
2 kg … 8 kg – BJ
12kg … 34 kg – IBK/ITK/ISK

 

Tutustu
tuotekuvastoomme!

Selaa tuotekuvastoa
Tilaa tuotekuvasto


Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT