0,01 g - Tarkkuusvaaka (10 mg)

Sveitsiläisellä Precisalla on tässä tarkkuusluokassa 8 laboratoriovaakatyyppiä, jotka kaikki on suunniteltu hieman eri käyttötarpeisiin, eri varustetasoin ja eri punnitusaluein (320g … 8,2kg).

BJ-tarkkuusvaaka, mallisto soveltuu rakenteensa ansiosta erinomaisesti kenttä/matkakäyttöön. BC-tarkkuusvaaka on hyvä ja edullinen vaihtoehto vähäisempään rutiinikäyttöön. Sekä BJ- että BC- tarkkuusvaa’at ovat kumpikin muovirunkoisia ja toteutettu laadukkaalla, mutta vähemmän erottelukykyä omaavalla anturitekniikalla, minkä takia ne ovat myös hinnaltaan edullisimmat mallimme.

LS/LT/LX- ja EP/ES -tarkkuusvaakasarjat ovat laboratorioiden työjuhtia, joista EP/ES-laboratoriovaaka-mallisto on monipuolisin ja runsaimmin varusteltavissa. Mallit omaavat suuren sisäisen erottelukyvyn ja ovat erittäin nopeasti ja eksaktisti reagoivia tarkkuusvaakoja. Nämä vaa’at toimivat perinteisellä sähkömagneettisella voimankompensaatiolla ja niiden AD- ja mikroprosessiteknologia edustavat alallaan maailman huippua. Näiden vaakamallien normaali käyttöikä on luokkaa 20-25 vuotta.

Vaakojen ominaisuudet löytyvät tarkemmin mallikohtaisissa tiedoissa.
Precisan tarkkuusvaakoja on saatavana myös ensivarmennuksella varustettuna (OIML-II). Osa malleista on saatavana IP65-suojauksella.

Punnitusalueet (tarkkuusvaakamallista riippuen):
620 g … 8200 g – EP/ES
160 g … 6200 g – LS/LT/LX
410 g … 2200 g – BJ
3,2 kg – BC 3200 C

 

Tutustu
tuotekuvastoomme!

Selaa tuotekuvastoa
Tilaa tuotekuvasto


Etsi sivustolta

TUOTEKATEGORIAT